Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın ve ivedi keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu kanat bazı modellerde uygun kapı koluna emsal. 

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında özen edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura dikkat edilmelidir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden evet.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü evet ve bulundukları kayranı bırakma kılmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zahmetsiz kullanıma ehil olan kapılar sebebiyle insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlamlanır.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, autarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da hırslerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son mesabe birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu Yangın Merdiveni Kapısı belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page